Новини
Кримінал

За продаж через Інтернет неіснуючих товарів засудили хмельничанина

Пропонуючи потенційним покупцям широкий асортимент товарів, що мають попит, аферист і не думав виконувати свої обіцянки, а лише хоті отримати гроші. За шахрайські дії зловмисник, який раніше вже скоював аналогічні злочини та перебував на іспитовому терміні, отримав реальний строк.

В мережі Інтернет хмельничанин розміщував оголошення, в яких пропонував купити дрова, радіатори, парогенератори тощо. Спілкуючись з можливими покупцями телефоном, шахрай називав їм банківські реквізити, на які довірливі люди перераховували гроші. Отримавши бажане, оголошення видаляв, зв’язок припиняв.

Загалом правоохоронці встановили причетність зловмисника до скоєння близько чотирьох десятків шахрайських оборудок, які коштували обманутим людям понад 43 тисячі гривень.

Хмельничанина суд визнав винним у шахрайстві та засудив його до 4,5 року позбавлення волі. Вирок може бути оскаржений в Апеляційному суді, повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook