Новини
Кам'янець-Подільська міська

Радника міського голови Кам’янця відзначив президент України

Указ про відзначення державною нагородою військовослужбовця був підписаний Президентом України ще у листопаді минулого року, проте про відзнаку свого радника міський голова Кам’янця-Подільського повідомив лише тепер.

Указ Президента України №799/2022 “Про відзначення державними нагородами України” датований 23 листопада 2022 року. Медаллю “За військову службу Україні” відповідно до цього указу нагороджено солдата Сергія Крайняка.

Про державну відзнаку військового написав міський голова Кам’янця-Подільського:

Переконаний, що уся наша громада відчуває гордість, коли в Указах Президента про відзначення державними нагородами з’являються імена кам’янчан. Медаллю “За військову службу Україні” нагороджено Сергія Крайняка, мого радника. З перший днів повномасштабної війни Сергій воює на найскладніших напрямках. Щоденно, ризикуючи власним життям, проявляє надзвичайну героїчність, патріотизм. Він розуміє заради кого, заради чого він став на цей шлях. З честю захищає свою родину, громаду, державу. Вдома Сергія чекають кохана дружина та маленький синочок. Тож бажаємо нашому Герою здоров’я, невичерпної енергії, і швидкого повернення з Перемогою.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook