Новини
Суспільство

Особливий урок для школярів провели рятувальники у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Правил безпечного життя навчали рятувальники учнів Хмельницької спеціальної загальноосвітньої школи N 33, яка дає освіту дітям з особливими освітніми потребами. Урок з мінної безпеки провели викладачі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області.

Викладачка вела урок за особливою методикою: короткими, але наповненими важливою інформацією реченнями, з наочним навчальним матеріалом у малюнках, з прикладами іграшок та предметів, де може бути замаскована вибухівка.

Старших школярів навчали проводити серцево-легеневу реанімацію. Увесь процес супроводжувала педагог-сурдоперекладачка. Зрештою, один урок провели у чотири руки і охопили таку вразливу категорію малечі.

У майбутньому, закріпити матеріал і вчителям, і дітям дозволить друкована продукція ЮНІСЕФ, розроблена спільно з ДСНС, яка постійно супроводжує Уроки безпеки для дітей.

Для цих дітей урок з мінної безпеки став особливим ще й тим, що вони відкриті до нової інформації але, на жаль, мають обмежені можливості отримувати її вдосталь.

Відео: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook