Новини
Суспільство

Помер тренер і почесний президент Хмельницької обласної федерації легкої атлетики

Сьогодні, 20 березня, відійшов у вічність відомий на Хмельниччині тренер, почесний президент обласної федерації легкої атлетики Анатолій Мельник.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Сергій Флентін.

Сьогодні на 86 році життя пішов у вічність мій тренер, Почесний президент Хмельницької обласної Федерації легкої атлетики МЕЛЬНИК АНАТОЛІЙ ГНАТОВИЧ.

Його людські якості, талант тренера та організатора в значній мірі вплинули на розвиток легкої атлетики, а також фізичної культури та спорту, олімпійського руху Хмельницької області, міста Хмельницького, Хмельницького технологічного інституту побутового обслуговування (сьогодні – ХНУ), ФСТ «Динамо», а також на гарт та становлення багатьох тисяч спортсменів, фізкультурників, молоді.

У цей скорботний день висловлюю щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про АНАТОЛІЯ ГНАТОВИЧА назавжди збережеться в наших серцях, – написав Сергій Флентін.

За його повідомленням, прощання з Анатолієм Мельником відбудеться 21 березня о 14.30 у Міському похоронному бюро за адресою: вул. Князя Святослава Хороброго (Льва Толстого), 5.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook