Новини
Суспільство

Хмельницька міська рада хоче викупити частину приміщення, де розташовується “СВ-клуб”, за мільйон (ВІДЕО)

Черговий відеозапис візиту представників Хмельницької міської ради, які хотіли оцінити приміщення, аби скласти уявлення про відповідність заявленої ціни, до приміщення оздоровчо-розважального комплексу “СВ-клуб” виклав його власник Віктор Вікарчук. Візит вкотре закінчився нічим, а власник назвав його рейдерством.

Пристрасті навколо “СВ-клубу” у Хмельницькому вирують вже досить давно. Більша частина приміщення (76%), в якому розташовується оздоровчо-відпочинковий комплекс, належить міській раді. Власник ніби хоче продати решту приміщенні – 24% – за мільйон гривень, проте у нього є сумніви в тому, що Хмельницька міська рада в її статусі має на це повноваження.

Історія не нова, пристрасті навколо приміщення вирують не перший рік, розривалися договори оренди, в приміщенні призупиняли водопостачання. Через це свого часу Віктор Вікарчук виводив людей на протест під міську раду.

Під час останнього візиту компромісу знову не вдалося досягти. Далі порогу представників міської ради, які хотіли оцінити майно, за яке просять мільйон гривень, не пустили, аргументуючи це тим, що вони не змогли довести своє право на здійснення будь-яких дій на території розважального комплексу.

Хмельницька міська рада – це представницький орган, який обирається на 5 років територіальною громадою. Вони потуворювали юридичні особи, які навіть на свої рахунки зараховують гроші, у мене є відповідь виконавчого комітету. І я напевно добавлю сьогодні цю інформацію. От бачите, вони пішли – ніхто з них не мав жодного посвідчення або представництва від юридичної особи “Хмельницька міська рада”, тому ось так ми чемно поспілкувалися,прокоментував візит Віктор Вікарчук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook