Новини
Події

У Шепетівці обрали нового керівника міськрайонної організації Червоного Хреста України

Шепетівська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України сьогодні, 21 березня, прозвітувала про свою діяльність за півріччя. Також під час конференції обрали керівника міськрайонної організації.

На захід запросили партнерів, – представників виконавчого комітету Шепетівської міської ради в особі заступниці міського голови Галини Безкоровайної та керуючої справами виконавчого комітету Наталії Білас.

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України здійснює активну діяльність у Шепетівській громаді. Між Шепетівською міською радою та Шепетівською міськрайонною організацією ТЧХУ було підписано меморандум про співпрацю, в рамках якого організація надає системну підтримку вразливим категоріям населення.

Зокрема для забезпечення ВПО було надано ковдри, матраци, розкладні ліжка, побутову техніку для облаштованих гуртожитків, які було відновлено минулого року з ініціативи міського голови. Внутрішньо переміщені особи громади також мають можливість скористатися “Банком одягу” організації, долучитися до занять з адаптації “Сімейний клуб”, центру вивчення української мови “Берегиня”. Для мешканців громади також функціонують локації психологічної підтримки для дітей та дорослих, які можуть відвідувати всі охочі.

У співпраці із міською радою Червоний Хрест детально вивчає потреби людей з інвалідністю та багатодітних родин, що дає можливість забезпечення потреб цих цільових категорій. На базі осередку організації функціонує мобільна медико-психологічна бригада, йдеться у повідомленні пресслужби Шепетівської міської ради.

На зібранні керівницею Шепетівської міськрайонної організації ТЧХУ було обрано Галину Веселкову, яка зазначила, що під час такої системної роботи із громадою, підтримка органу місцевого самоврядування є надзвичайно важливою.

Читайте також: Волонтери Червоного Хреста на Хмельниччині допомагають українцям відновити втрачені зв’язки

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook