Новини
Погода

Погода на 24 березня: на Хмельниччині прогнозують до 20 градусів тепла

Через суттєве потепління у Хмельницькому на кілька днів призупинили опалювальний сезон, адже на завтра синоптики обіцяють навіть вищу температуру повітря, ніж напередодні. Причому, і вдень, і вночі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 24 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-10° тепла, вдень 16-21° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі йтиме дрібний дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці +10, вдень +17, ввечері +14.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +19, ввечері +15.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до настання ранку, але вдень він розпочнеться та продовжиться до приходу вечора. Температура повітря вранці +7, вдень +15, увечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook