Новини
Новини від читача

У Нетішині зрізали дерево, щоб облаштувати велопарковку (ФОТО)

Мешканці міста енергетиків скаржаться на посадовців, які знищують зелені насадження, до висадки яких не мають жодного відношення. Саме це дерево, яке пустили під пилку, було одним з улюблених для не одного покоління нетішинців.

Загалом зрізання дерев у різних містах Хмельниччини останнім часом, схоже, перетворилося на якесь змагання: хто більше і незрозуміліше їх знищить. Ріжуть, складається враження, все, до чого можуть дотягнутися, причому часто, на думку людей, без будь-яких вагомих причин.

У Нетішині обурення місцевих викликало знищення абрикоса біля однієї з, швидше за все, комунальних установ міста.

Ви подивіться на це неподобство, немає слів. Комунальне підприємство хазяйнує. Вирішили зробити площадку для велосипедів. Зрізали дерево (абрикос). Робітники сказали, що вони різати не хотіли, але був наказ керівництва, отож хочеться знати прізвище такого керівника, який дає такі розпорядження. Зрізати багаторічні дерева, які вони не садили. Велосипеди їм ніде ставити, а пішки пройтись слабо?написала місцева мешканка Тетяна.

Мешканці Нетішина відреагували:

Це був наш АБРИКОС!

Вкрадені гроші хочуть списати! Ця парковка золота буде

Ох та абрикоса! Це ж, як адреналін був для наших дітей, та вже і онуків. Лазили по ній, падали, об’їдяться зеленими, маючи проблему, і знову до неї. Але, дійсно, нуууу дуууже смачна була. Залишилися лише спогади. А головне, діти не можуть зрозуміти. НАВІЩО ТАК?

Зрозуміти, для чого було різати дерево заради парковки, дійсно важко. Адже не вантажівки там зібралися паркувати, а лише велосипеди. В цивілізованих країнах, напевно, знайшли б спосіб, як і місця для двоколісних облаштувати, і дерево зберегти. Але українським комунальникам до цього, схоже, ще далеко.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook