Новини
Кримінал

Хмельничанин, який займався інтимним шантажем, постане перед судом

Від мешканки Луцька 27-річний хмельничанин вимагав спочатку дві тисячі доларів, а потім передумав та підвищив “ставку” більше, ніж удвічі. Інакше обіцяв поширити в мережі відверті фото своєї “жертви”.

Як повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі, аби врятувати свою репутацію, 27-річна жінка таки віддала частину суми, яку вимагав за фото шантажист (а йшлося вже про 4500 доларів США), а саме майже 5 тисяч гривень. А після цього звернулася до правоохоронців.

Особу вимагача правоохоронцям вдалося встановити. Під час обшуку докази причетності до скоєння злочину знайшли в його помешканні. Крім того, як встановили поліцейські, раніше хмельничанин вже мав проблеми із законом через хабарництво та перебував на умовному терміні.

Обвинувальний акт за фактом вимагання направлено до суду. За скоєне хмельничанину загрожує до 5 років обмеження волі або ув’язнення на той самий термін.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook