Новини
Погода

Погода на 2 квітня: на Хмельниччині буде туманно

У неділю буде відносно тепла погода. Вночі та вранці синоптики обіцяють туман, тому водіям варто врахувати це, готуючись до ранніх мандрівок, та бути уважними на дорозі. Подекуди можливі незначні опади у вигляді дощу.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 2 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень часом дощ. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний: вночі 3-8 м/с, вдень 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, вдень 8-13° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ. Температура повітря вранці +5, вдень +12, ввечері +8.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +13, ввечері +10.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ, який до вечора стане ще сильнішим. Температура повітря вранці +4, вдень +13, увечері +9.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook