Новини
Кримінал

За фактом бійки у хмельницькому храмі відкрили додаткове кримінальне провадження

За словами правоохоронців, додаткове кримінальне провадження відкрили після того, як потерпілий звернувся з відповідною заявою до поліції. Наразі його направили на проходження судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, попередньо кримінальне провадження було відкрито за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). Також йшлося про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина, щодо якого була застосована фізична сила (ст. 173 КУпАП).

Попередньо чоловік у військовій формі, якого били у храмі, не заявляв до поліції про побиття, проте згодом він уже давав коментарі з медичного закладу, а потім таки звернувся до правоохоронців із відповідною заявою. Про це повідомила речниця поліції Хмельницької області Інна Глега. Тому у резонансній справі з’явилося ще одне кримінальне провадження – за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

В межах розслідування потерпілий направлений на проходження СМЕ. У кримінальному провадженні слідчі уже оголосили про підозру. Розслідування триває, – прокоментувала речниця поліції.

Як уточнили у поліції, підозру оголосили помічнику священника, який був одним з учасників бійки.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook