Новини
Дозвілля

Великодній ярмарок у Хмельницькому засипало снігом (ФОТО)

У природи свої плани – сніг, який не випав взимку, вона “скидає” у квітні. Тож у Хмельницькому (і на Хмельниччині) наразі панує майже новорічна атмосфера з усіма її “принадами” у вигляді засніжених вулиць, тротуарів, клумб із квітами тощо. Незвичну картину можна спостерігати сьогодні і на Великодньому ярмарку у центрі міста.

Мешканці Хмельницького та області діляться світлинами засніжених міст. Є серед них і фото Великоднього ярмарку, який виглядає не зовсім по-великодньому. Ярмаркові будиночки зачинені, а до фотозон потрібно йти через непочищений сніг.

5 квітня 2023 року. Таке відчуття, що Хмельницький готується до Різдва, а не до Великодня. Втім, у природи не буває поганої погоди. Вона різна, тим і прекрасна,написала хмельничанка Ксенія Жужа та поділилася світлинами засніжених писанкових фотозон на ярмарку.

Великодній ярмарок у Хмельницькому запрацював у суботу, 1 квітня. На ярмарку немає традиційних фудкортів, у будиночках торгують сувенірною продукцією та солодощами, а фото на пам’ять хмельничани та гості міста можуть зробити біля тематичних фотозон. До слова, увечері вони виглядають досить ефектно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook