Новини
Події

Через квітковий ярмарок у центрі Хмельницького, ймовірно, перекриють дорогу

Присвячену садівництву виставку-ярмарок у Хмельницькому запланували провести у найближчу суботу, 8 квітня. Триватиме вона 8 годин, з 8.00 до 16.00, а розташується на вулиці Прибузькій – від мосту до мосту.

За словами організаторів, виставляти та торгувати на ярмарку будуть все, що знадобиться на старті садово-городньої кампанії: саджанці, розсаду, насіння, інвентар, техніку тощо.

Також запланували під час ярмарку проведення майстер-класів (якщо погода дозволить, адже відбуватиметься все просто неба), на яких вчитимуть обробляти насіння, вирощувати розсаду та мікрозелень.

Традиційно на ярмарок завітають представники офісу “Розумне довкілля”, які вчитимуть як правильно сортувати відходи та поводитися з ними.

Хмельничани, які хочуть позбутися непотрібних небезпечних відходів, можуть скористатися можливістю та “завантажити” їх в екобус, не чекаючи, поки той за графіком приїде в їхній мікрорайон.

Зважаючи на те, що ярмарок планують розташувати на вулиці Прибузькій на ділянці від Кам’янецької до мосту що веде до ТЦ “Епіцентр”, на 8 годин ця частина дороги для водіїв швидше за все буде недоступною.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook