Новини
Погода

Погода на 7 квітня: ожеледицю та туман прогнозують на Хмельниччині

Опади ненадовго відступають з території Хмельницької області, проте у вихідні вони знову повернуться. Снігу синоптики вже не обіцяють, обійдеться притаманними весні дощами. А ось завтра все ще доведеться зіткнутися з наслідками негоди – через мінусову температуру вночі дороги області все ще будуть складними для пересування транспорту.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 7 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця, місцями туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 3-8° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +4, ввечері +7.

Ранок та день у Кам’янці-Подільському будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Уночі йтиме дрібний дощ зі снігом. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері +3.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +5, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook