Новини
Духовність

З храму УПЦ на Кам’янеччині священники та прихожани бусами вивозять майно (ВІДЕО)

Авторка відео стверджує, що майно релігійної громади крадуть. У коментарях пишуть, що речі, які виносять та вивозять з храму у Дунаївцях в невідомому напрямку, зібрані для військових на фронті.

Поки увага всієї області прикута до подій у Хмельницькому, в інших населених пунктах у храмах УПЦ, схоже, не сидять склавши руки та не чекають, поки до них прийде ревізійна комісія та почне описувати та опечатувати майно, а працюють на випередження. Принаймні, таке випливає з суті відео, поширеного у соцмережах.

Як стверджує авторка, події відбувалися біля храму Почаївської Ікони Божої Матері, звідки “батюшка Андрій та його компанія крадуть майно”. Спочатку на відео видно завантаження речей у білий мікроавтобус, потім – у жовтий. За словами очевидців, таких завантажених бусів біля храму нарахували від 5 до 7.

У коментарях пишуть:

Провокация и брехня! Батюшка Андрей собирает это на фронт нашим воинам! Зачем вы пишите не правду!!! Бумеранг ещё никто не отменял! Вам нужен экзорцист только так я могу понять ваше поведение! Бес беснуется в вас в канун Великого поста! Не гневите Бога! Аз воздам!

збирає на фронт ікони?) ну звичайно)) я просто поділилась інф для загального ознайомлення, а екзорцист потрібний вам судячи з вашої відповіді)))

Тож там поліція близько? Чи вони тільки Грабіжників банків ловлять та Безвиних людей?

Автор не є прихожанка цієї церкви а провокатор. Бо якби була прихожанка то теж спасала б майно.

Від кого? Вони його придбали за свої кошти? Все має залишатись в церкві,люди будуть приходити молитись.

ви що думаєте що прихожани тієї церкви бажають добровільно перейти в пцу. Ви що серйозно думаєте що всі у кого тупо віджали храми добровільно перейшли. ? Ви самі то взагалі ж прихожанам хоть якогось храму. Добре якщо раз в рік хлібчик освятите. Раз так розсуд даєте.

вони крадуть а не спасають ,бо знають що підуть за руським кораблем.

Ви туди щось приносили?то чого вас муляє що виносять?знімальщики ….

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook