Новини
Кримінал

Священника з Хмельниччини, який побив воїна в храмі, оголосили в розшук

Священнослужителя Ігоря Слободяна, який 2 квітня побив колишнього військового Артура Ананьєва у Свято-Покровському соборі у Хмельницькому, МВС оголосило в розшук.

Про це йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Днями депутат Хмельницької міськради Олександр Василишин в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що Ігор Слободян вже покинув Хмельницький, а, можливо, й країну.

Усіх, кому відомо місце перебування Ігоря Слободяна або іншу корисну інформацію про нього, просять повідомити за телефонами: 102, 0968750613, 0673823119, 0382692211, 0382692364.

За повідомленням начальниці сектору комунікацій ГУ Нацполіції Хмельниччини Інни Глеги, за заявою, яку написав 3 квітня Артур Ананьєв, нині триває розслідування.

“У нас за фактом проводиться розслідування, оголошено про підозру за статтею 125. Стаття 125 ККУ – це легкі тілесні ушкодження, це є проступок згідно з чинним законодавством. А у випадку з проступками — такого поняття, як обрання запобіжного заходу, немає. Оголосили про підозру. Далі — опитування, слідчі дії. Це таємниця досудового розслідування”, — розповідає Інна Глега.

Колишній військовий Артур Ананьєв, який постраждав від рук Слободяна, досі знаходиться у лікарні. Медики поставили йому діагноз: закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook