Новини
Суспільство

Волонтери з Польщі відвідали переселенців на Хмельниччині

Благодійники з Варшави, інспектор ювенальної превенції, поліцейський офіцер громади разом з працівником соціальної служби завітали до родин, які через війну були змушені покинути свої домівки на Сході України та оселилися на Хмельниччині.

Напередодні Великодніх свят волонтери привезли подарунки: смаколики, побутову техніку, засоби гігієни та речі першої потреби.

На території Волочиської тергромади проживає чотири родини внутрішньо переміщених осіб. Правоохоронці разом з волонтерами та представниками інших служб намагаються допомогти сім’ям адаптуватися на новому місці та відчувати себе тут як вдома, повідомляють у поліції Хмельницької області.

Поліцейські регулярно відвідують такі сім’ї, а днями до них завітали й волонтери з Польщі. Привезені гостинці та подарунки – це не тільки корисні й необхідні речі, а й прояв турботи та підтримки.

Ми прагнемо, щоб сім’ї внутрішньо переміщених осіб у нашій тергромаді відчували себе захищеними і у безпеці. Щоб вони знали, що вони не залишились сам на сам зі своїми проблемами, ми тут і ми готові допомагати, – розповіли поліцейські.

Читайте також: Одяг від благодійників з Нової Зеландії видають переселенцям у Хмельницькому

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook