Новини
Інфраструктура

До поминальних днів готуються у Хмельницькій тергромаді

З настанням тепла працівники міської ритуальної служби взялися за прибирання кладовищ до поминальних днів. Вони обслуговують 28 кладовищ у Хмельницькій територіальній громаді.

Начальник ритуальної служби Сергій Бортник зауважує, що усі цвинтарі повинні прибрати до поминальних днів. В обов’язки комунальників входить вивезення сміття на сміттєзвалище, підвезення землі для підсипання могил. Аби все встигнути, роботи розпочинають із настанням тепла. Адже погодні умови впливають на якість та швидкість прибирання цвинтарів, пише Суспільне.

Цього року в нас з погодними умовами трохи біда, оскільки затяжна весна, дощі. Є такі кладовища, куди ми не можемо заїхати своєю комунальною технікою, а якщо заїдемо, то не можемо виїхати вже звідти. Тому цього року погодні умови трохи підвели, — пояснює начальник ритуальної служби.

Також він зауважує, що жителі громади на кладовищах стали більше використовувати живих квітів, замість штучних. Та просить не забувати про могили рідних і приходити їх прибирати.

Фото: Суспільне

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook