Новини
Офіційно

Лікарня у Хмельницькому районі отримала пральну машину

Про результати роботи на депутатському окрузі розповіла голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. Нова пральна машина дасть можливість медичному закладу охопити більший обсяг прання та покращить умови праці персоналу.

Нещодавно в Теофіпольській багатопрофільній лікарні розпочало функціонувати нове відділення гемодіалізу. Раніше пацієнти, які мають ниркову недостатність, були вимушені кожного тижня їздити в інші громади, аби отримати необхідне лікування. Тепер пацієнти мають змогу отримати якісне та ефективне лікування у рідному Теофіполі.

Відділення працює на повну потужність та обслуговує 8 осіб кожного тижня. Сучасні 4 гемодіалізні апарати працюють у дві зміни, лікуючи методом гемодіалізу в амбулаторних умовах пацієнтів, які страждають на хронічну і гостру ниркову недостатність.

Відділення нове й дуже потребувало покращення матеріально-технічної бази. Тому колектив лікарні звернувся до голови Хмельницької облради, як до депутата на цьому виборчому окрузі, з проханням про допомогу.

Реагуючи на звернення від колективу лікарні, вчора мої помічники вручили нову пральну машину для відділення (придбану коштом благодійного фонду “Ми поруч”), яка дасть змогу не лише охопити більший обсяг прання за коротший час, а й покращить умови праці персоналу,повідомила Віолета Лабазюк.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook