Новини
Новини від читача

Насіння овочів для посівної відправили на Херсонщину селяни з Хмельниччини

Понад півтори тонни гуманітарного вантажу відправили мешканці Теофіпольської тергромади у Херсонську область, аби підтримати українців, які пережили ворожу окупацію. Чи не найголовнішою складовою цього вантажу стало насіння овочів, яке дозволить мешканцям Херсонщини провести посівну та отримати гарний врожай.

Про реалізовану ініціативну розповів наш читач Андрій. Ось про що йдеться в листі:

Посівний сезон на Херсонщині – буде!

Загальними зусиллями мешканців нашої громади, вдалося зібрати для людей, які знаходяться в деокупованих селах Херсонської області, понад 1,5 тонни гуманітарної допомоги. А саме: насіння овочів (квасоля, гарбузи, цибуля, зелень, огірки, кабачки, морква тощо), насіннєва та їстівна картопля, вівсяна крупа, ковдри, одяг, іграшки, постільна білизна, консервація…

Завдяки школярам і педагогічному колективу Поляхівського ліцею, які охоче відгукнулися, долучившись до благодійного заходу, вдалося зібрати набори з канцелярією, смаколиками, іграшками та насінням для дітей і людей похилого віку, які мешкають на деокупованих територіях нашої країни…

Дякуємо всім, дорослим і маленьким, хто не залишився осторонь і приєднався! Дякуємо жителям сіл Поляхова, Романів, Кузьминці, Бережинці, Рідка, Калинівка, Волиця та смт Теофіполь.

Особлива вдячність педагогічному колективу Поляхівського ліцею за швидку організацію, а також батькам дітей, які охоче долучилися до збору подарункових наборів для однолітків!

Також дякуємо громадській організації “Благодійний центр “Довіра” (смт Теофіполь), яка також долучилася до цієї важливої справи.

Руками простих людей робляться великі справи! Разом до перемоги! Слава Україні!

Від редакції: Маєте цікаві та важливі новини про життя ваших громад? Пишіть нам, скориставшись формою на сайті. Додавайте фото та контакти для зв’язку, аби ми могли уточнити (за потреби) інформацію.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook