Новини
ДТП

У центрі Хмельницького легковик “зніс” частину паркану (ВІДЕО)

Серйозна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 квітня, у центрі Хмельницького, неподалік міського пляжу. З невідомих наразі причин легковик врізався в паркан та частково “поглинув” його. Ймовірні очевидці зазначають, що до того, як зупинитися, авто “знесло” декілька секцій огорожі.

Це вже не перша ДТП, яка стається останнім часом саме у цьому місці у вечірній час. Обставини аварії встановлюватимуть правоохоронці.

Марка машини, яка врізалася в огорожу на тротуарі, невідома, проте хмельничани припускають, що це міг бути BMW. Також у коментарях у спільноті Хмельницький LIVE захоплюються міцністю хмельницьких парканів, цікавляться швидкістю, з якої їхав водій та обговорюють марки машин.

Капєц у нас забори крепкі, даже не впали

На совість робили… профі.

Яка має бути швидкість, щоб були такі пошкодження на машині

Який не впали? Він шість секцій зніс. До лобового скла весь паркан його. Їхав там. – норма, через п’ять хвилин от така халепа. Хоча, пів години до дтп він містом палив гуму. Та і зрозумів, що цей скоро долітається. Так і вийшло

Дозволена швидкість 50 км/год

Шо, знову BMW? Уже навіть не цікаво….

Постійно аварії біля цього (проклятого) оазиса

До чого тут бмв, на рено не гірше літають всякі унікуми.

До того, що водії бнв походу зберігаються перед тим як за кермо сідати…. Вони думають, якщо в них бнв 2000-х років, то вони царі… Поворотники включають одиниці водіїв бнв…. Навіть якщо в нього мотор м52b20, який не їде зовсім, то він всеодно думає, що він на ракеті, бо то бнв…. ну а якщо в нього е39 на м57, ну то він навіть має право не вітатися з друзями… Бо то взагалі легенда, а не авто….

А потім кажуть збив дитину, чи людину на смерть, але водій хороший хлопець, потрібно пробачити, та й швидкість тримав не більше 40 км! І хрестик, що є в авто, не допоміг

Різні моменти можуть бути, якщо він винний, то поплатився за це, а якщо йому за кермом стало погано? Чому стільки ненависті, ніхто ж крім нього не постраждав..

У спільноті Dtp_km додали подробиць щодо ДТП та підтверджують, що марка автомобіля дійсно BMW,

За попередньою інформацією, було зіткнення із ще одною автівкою, після чого водій BMW в’їхав у паркан

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook