Новини
Екологія

Ялину та калину висадили у дворі Будинку рад посадовці Хмельниччини (ФОТО)

Напередодні Дня довкілля, який в Україні відзначається 15 квітня, акцію з висадки саджанців дерев ініціювали у Хмельницькому працівники апаратів обласної ради та обласної державної адміністрації.

Держава-терорист не лише вбиває українців, не лише нищить інфраструктуру, а й завдає непоправної шкоди довкіллю, з наслідками якої Україні доведеться боротися десятиліттями. Наразі від дій росіян постраждало близько 20 відсотків природоохоронних територій України площею близько мільйона гектарів.

Свою частку у боротьбу за збереження довкілля внесли працівники виконавчого апарату Хмельницької обласної ради та Хмельницької обласної державної адміністрації. У внутрішньому дворику Будинку рад вони висадили десятки саджанців ялини, туї та калини. Посадковий матеріал надало Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства.

Кожне нове деревце та кущ допоможуть нам у майбутньому боротись зі всіма шкідливими викидами від горіння російської техніки, які забруднюють не лише повітря, а й землю,прокоментувала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, яка також долучилася до акції з озеленення.

Нагадаємо, днями “Алею Незламності” з 27 дубів, що символізують кількість областей, АР Крим, міста Київ та Севастополь, висадили працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області на території парку у провулку Тракторному.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook