Новини
Суспільство

Мешканців села у Хмельницькій громаді просять не займати місця на кладовищі без дозволу

З проханням “не ставити у незручне становище” та не чекати “популярності” на телебаченні через свої непродумані дії до мешканців села Олешин звернулася староста.

Судячи з допису, на місцевому кладовищі на незайнятих місцях хтось встановив кілки та хрести, аби позначити місця для майбутніх поховань. Оскільки такі дії є незаконними, до порушників звернулася староста села Валентина Базилюк.

Шановна громадо Олешинського старостату, жителі села Олешин. Прошу та ставлю вас до відома, будь ласка не займайтесь самовільним захопленням місць на кладовищі. Сподіваюсь на вашу свідомість, не ставте мене і вас в незручне положення. Не хочу вас робити відомими на телебаченні. Будь ласка, позабирайте кілки та хрести, там де ви поставили і немає похованих. На усі поховання потрібно поставити мене до відома, написати заяву у старостаті, та при потребі здійснити виїзд безпосередньо на кладовище, – йдеться у дописі.

Судячи з коментарів, “захопили” собі місця на кладовищі не лише місцеві мешканці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook