Новини
Політика

Колишній очільник Хмельницької ОВА Гамалій постане перед судом

Адміністративну справу про нетверезе кермування ексочільником Хмельницької ОВА розглядатиме суд у Чернівцях. Судове засідання відбудеться у перші дні травня.

Понад місяць тому автомобіль, за кермом якого, ймовірно, був колишній начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій напідпитку, зупинили під час комендантської години правоохоронці у Чернівцях. У соцмережах згодом поширили фото адміністративного протоколу, складеного на Сергія Гамалія.

Тодішній очільник області ситуацію ніяк не прокоментував. Проте вже за кілька днів позбувся посади.

Понад місяць ніяких новин щодо “справи Гамалія” не було. Наразі на сайті “Судова влада України” в переліку запланованих судових засідань є інформація про розгляд справи щодо “керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння”. Судове засідання відбудеться 2 травня. Розглядатиме справу Першотравневий районний суд Чернівців.

Чим наразі займається колишній очільник Хмельниччини, невідомо. Проте на своїй сторінці у соцмережах він продовжує активно поширювати новини з життя Хмельницької області та України, що є важливими для подолян. Головне фото, на якому зображений з нашивками начальника ОВА, Сергій Гамалій досі не змінив.

Обов’язки начальника Хмельницької обласної військової адміністрації наразі виконує перший заступник – Сергій Тюрін.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook