Новини
Погода

Погода на 21 квітня: на Хмельниччині обіцяють сильний вітер

Попри прогнози синоптиків, що хоча б у п’ятницю обійдеться без опадів, на завтра знову обіцяють невеликий дощ. Крім того, буде вітряно. Власне, про пориви північно-східного вітру до 15-20 м/с, які збережуться сьогодні до кінця дня, мешканців Хмельниччини вже попередили.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 21 квітня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер північно-східний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/м. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 10-15° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +11, ввечері +12.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +11, ввечері +12.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +10, увечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook