Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького почали висаджувати дерева (ФОТО)

У підготовлені раніше лунки на вулиці Соборній у Хмельницькому комунальники почали висаджувати молоді дерева. Всього мають висадити 25 саджанців. Обійшлися вони міському бюджету у майже 200 тисяч гривень.

Почали з кінця вулиці Соборної, біля університету управління та права. Саме тут на початку березня частково зняли бруківку та облаштували нові місця для майбутніх дерев.

Як саджають молоді каштани, показав директор Департаменту інфраструктури міста Хмельницького Василь Новачок:

Ще місяць тому на цьому місці стояв сітілайт, а тепер ростиме молодий каштан. Красиво! Весна час садити, як обіцяли політики в 2019)

Хмельничани скористалися можливістю та попросили дерев (і не лише їх) в інших мікрорайонах:

Зробіть ще таке саме замість сітілайтів по вулиці Січових стрільців.

Тепер буде Сіті Каштан!

Чи можна в мікрорайоні Дубове організувати посадку дерев, а то порізали в дворі.

В Південно-Західному мікрорайоні районі (вул. Молодіжна) є облізлі, полущені лавки. Написано» За конкретні справи». Якби хтось ці лавки покрасив, добротні но скоро пропадуть.

Нарешті висадка, бо останнім часом лише вирубують. Можливо, знаєте, чому почали вирубувати дерева на співочому полі і завозити щебінь та землю?

Як повідомлялося раніше, на вулиці Соборній запланували висадити рожеві каштани. Чи дійсно вони будуть рожевими, Василь Новачок порадив подивитися за кілька тижнів, коли на деревах, можливо, з’являться квіти.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook