Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому рятувальники різали гойдалку, щоб звільнити з її “полону” дитину (ВІДЕО)

Одна із сучасних конструкцій у парку ім. Т. Шевченка у Хмельницькому, яка мала б слугувати для дитячих розваг, стала пасткою для дівчинки-підлітка, яка не змогла самотужки з неї звільнитися. На допомогу покликали рятувальників, яким довелося застосовувати спецзасоби, аби звільнити дитину з “полону”.

Нагадаємо, вже не вперше атракціони на інклюзивному дитячому майданчику у цьому парку викликають занепокоєння у дорослих. На початку квітня хмельничани вже скаржилися на дві конструкції, які могли становити небезпеку для дітей. Були скарги на недосконалість деяких конструкцій і три роки тому, коли майданчик щойно відкрили.

Цього разу проблемою стала гойдалка, в якій застрягла 11-річна дівчинка. Ні сама вона не змогла з неї вибратися, ні дорослі не змогли у цьому допомогти. Тож близько восьмої години вечора на майданчик викликали хмельницьких надзвичайників. Разом з ними про всяк випадок приїхали й медики.

Спільно з небайдужими хмельничанами та медиками рятувальникам вдалося звільнити дитину з металево-шкіряних “обіймів”. Щоправда, для цього гойдалку довелося і розрізати, і розкручувати.

Дитину оглянули медики. На щастя, вона відбулася лише переляком. А от гойдалку доведеться ремонтувати.

Відео: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Як пишуть у коментарях хмельничани, гойдалка, в якій застрягла 11-річна дівчинка, призначена для набагато молодших дітей. Тож не дивно, що дитина-підліток застрягла у конструкції та не змогла сама вибратися:

До речі, гарне питання:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook