Новини
Суспільство

Чотири пожежі за добу ліквідували на Хмельниччині (ФОТО)

Впродовж минулої доби, 22 квітня, рятувальники Хмельниччини ліквідували 4 пожежі. Всього надзвичайники здійснили 46 оперативних виїздів.

О 08:05 надзвичайники 18 Державної пожежно-рятувальної частини м. Славута гасили пожежу господарчої споруди на вул. Шевченка. Ймовірно, зайнялося через – коротке замикання електромережі.

Вранці у м. Хмельницький на вулиці Проскурівській зайнялося в приміщенні котельні кафе «Шаверман». Вогонь швидко розповсюдився на дах й мансарду історичної будівлі 1898 року. Тоді, вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу та не допустити її розповсюдження всією будівлею. На місці події працював 21 рятувальник на шести одиницях пожежно-рятувальної та спеціальної техніки, а також оперативна група Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. У цьому випадку ймовірно зайнялося через – аварійні режими роботи електропроводки вентиляції.

Деражнянські вогнеборці ліквідували пожежу сміття за межами села Шарки Деражнянської міської тергромади.

Також о 12:02 надійшов черговий дзвінок до Служби порятунку, через те що в с. Яблунівка Старосинявської селищної тергромади зайнявся сінник на території приватного домоволодіння. Вогонь приборкали надзвичайники з смт Стара Синява та бійці добровільної пожежної команди с. Цимбалівка.

За інформацією рятувальників, у всіх випадках обійшлося без жертв.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook