Новини
Офіційно

Голова Хмельницької обласної ради відвідала заклади освіти та спорту у Волочиську

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк здійснила робочу поїздку до Волочиської тергромади. Метою поїздки були відвідини закладів освіти та фізичної культури і спорту.

Спільно з Волочиським міським головою Костянтином Черниченком очільниця облради відвідала спортивний зал «Дружба» Волочиського машинобудівного заводу, де проходять тренування з різноманітних видів спорту активної молоді міста. Заклад забезпечений новітнім інвентарем, що дає можливість якісно готувати молодь до змагань різних рівнів.

Також Віолета Лабазюк зустрілася з тренером та жіночою гандбольною командою. Обговорили значимість досягнень українських спортсменів, зокрема, з Хмельниччини, які своїми досягненнями на міжнародних аренах доводять усьому світу міць та непереможність українців.

Відреагувавши на звернення тренера команди Василя Ніколюка, голова обласної ради від себе особисто вручила кошти на закупівлю уніформи, потрібної спортсменам, та побажала їм впевнено крокувати до поставленої мети, здобувати нові вершини на благо рідної області.

У Волочиській ДЮСШ відбулась зустріч з командою з важкої атлетики, молодими обдарованими спортсменами. Тут Віолета Лабазюк також вручила грошові сертифікати на придбання бейсболок і рюкзаків для молоді, а також на встановлення баскетбольного майданчика на території стадіону «Юність» для спортсменів закладу.

Окремо подякувала тренерам та батькам за щоденну кропітку працю, спрямовану на підтримку всіх спортивних починань підростаючого покоління.

Наступними локаціями, які відвідали посадовці, стали Волочиська ЗОШ № 1 та ДНЗ «Калинка». За словами керівників установ, у закладах педагогічні працівники забезпечують безперебійний навчальний процес, під час якого діти отримують всі необхідні освітні послуги. Також постійно працюють над покращенням матеріально-технічної бази закладів, у тому числі й за допомогою залучення грантових коштів та інвестицій від іноземних організацій.

Як розповів міський голова Волочиська Костянтин Черниченко, в обох освітніх закладах проводяться капітальні ремонтні роботи з впровадженням енергозберігаючих заходів, які здійснюються за фінансування субвенційних коштів та міського бюджету громади.

Гості детально ознайомились зі станом проведення робіт та обговорили спільно з керівниками подальші кроки розвитку закладів.

У рамках робочої поїздки Віолета Лабазюк та Костянтин Черниченко ознайомились також з роботою ДНЗ «Зірочка», оглянули умови перебування вихованців та поспілкувались з керівником та колективом закладу.

Підсумовуючи робочу поїздку, голова обласної ради наголосила, що, попри всі виклики воєнного стану, у Хмельницькій області триває розвиток та модернізація освітньої галузі. Працівники закладів створюють учням безпечне та комфортне середовище для отримання належних освітніх послуг та підвищують якість закладів дошкільної та шкільної освіти. Також Віолета Олександрівна зазначила, що важливим аспектом розвитку освітніх установ є співпраця та взаємодія між закладами освіти та органами місцевого самоврядування.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook