Новини
Погода

Погода на 28 квітня: дводенні заморозки у повітрі прогнозують на Хмельниччині

На відміну від попереднього прогнозу, коли заморозки синоптики на Хмельниччини обіцяли лише на грунті, на найближчі два дні мінусову температуру обіцяють в повітрі. Вдень температура повітря опускатися не буде.

Як повідомили у Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології, на території області стихійні метеорологічні явища ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності – сильні заморозки у повітрі, до 3 градусів морозу, очікуються 28 та 29 квітня. Опадів не передбачається, небо буде хмарним. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень – 9-14° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ясна погода протримається у Хмельницькому зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +2, вдень +9, ввечері +11.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +9, ввечері +12.

У Шепетівці ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +10, увечері +10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook