Новини
Кримінал

Чоловіка, підозрюваного у вбивстві пенсіонера, розшукують на Хмельниччині

За інформацією Кам’янець-Подільського районного управління поліції, підозра у скоєнні важкого злочину щодо 27-річного чоловіка є обгрунтованою. Мешканців області просять повідомити правоохоронців про місце перебування розшукуваного.

За інформацією РУП, 60-річного чоловіка було вбито у Кам’янці-Подільському на вулиці Привокзальній 29 квітня. До скоєння злочину може бути причетний Олександр Коваленко (фото додається), 1995 року народження.

Особлива прикмета підозрюваного – татуювання у вигляді листка коноплі на шиї. Чоловік може перебувати у супроводі співмешканки – Наталі Кушнір, 1997 року народження, додали у поліції.

Розшук ведеться переважно на території Кам’янеччини, хоча не виключено, що підозрюваний може змінити місце переховування.

У випадку, якщо ви побачили особу, схожу на вказану в орієнтуванні, повідомте поліцію у будь-який зручний спосіб – за номерами 102, 068-74-18-938 або в приватні повідомлення на сторінці райуправління поліції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook