Новини
Погода

Погода на 2 травня: до 20 градусів тепла прогнозують на Хмельниччині

Суттєвий перепад температуру між ніччю та днем обіцяють на завтра синоптики мешканцям Хмельницької області. Вдень буде досить спекотно, в межах 20 градусів, натомість вночі знову можливі заморозки.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 2 травня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, заморозки на поверхні грунту 0-3°, вдень 16-21° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо, ясне у Хмельницькому вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +18, ввечері +13.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +19, ввечері +15.

З самого ранку небо у Шепетівці вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +19, увечері +14.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook