Новини
ДТП

Біля автовокзалу у Хмельницькому перекинувся автомобіль (ВІДЕО)

Ще одна дорожньо-транспортна пригода у мікрорайоні Південно-Західний сталася сьогодні, 2 травня. На місці події були всі екстренні служби. Ймовірно, внаслідок ДТП є постраждалі.

Відео з місця ДТП поширили першими, як завжди, користувачі соцмереж. Як повідомляють у спільноті Хмельницький LIVE, дорожньо-транспортна пригода за участі щонайменше одного автомобіля (інших на відео не видно), сталася біля автовокзалу №5 на вулиці Кам’янецькій.

Інших подробиць аварії, крім того, що видно на відео, поки що немає. Очікуємо їх від рятувальників або поліції, які разом з медиками були на місці події.

Нагадаємо, вчора у південно-Західному мікрорайоні, на вулиці Тернопільській, легковик Opel збив трьох перехожих – працівницю поліції та двох військових. Один з військових загинув на місці ДТП. Відео момент наїзду поширили у соцмережах. А хмельничани, в очікуванні нових подробиць від поліції, продовжують дискутувати, хто був винен у цій жахливій автопригоді.

ОНОВЛЕНО: Як повідомили у спільноті Dtp_km, водійка не впоралася з керуванням та врізалася у паркан. Огорожа частково зруйнована, водійка серйозно не постраждала.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook