Новини
ДТП

За кермом легковика, що насмерть збив військового у Хмельницькому, був водій з Городка, – прокуратура

Кермувальнику повідомили про підозру у порушенні правил безпеки, що спричинило смерть потерпілого. Питання про те, який запобіжний захід оберуть мешканцю Городка, який був за кермом автомобіля, вирішується.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 травня, на вулиці Тернопільській в обласному центрі. Внаслідок ДТП загинув військовий, його колега та працівниця поліції травмувалися.

Як повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі, про підозру оголошено 29-річному мешканцю Городка, який був за кермом автомобіля Opel Astra. До слова, протягом двох днів, коментуючи новину, хмельничани наполягали на тому, що автівкою кермувала жінка.

Наразі водія затримано. До визначення йому міри запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Переглядаючи відео з місця ДТП, хмельничани все ще дискутують про те, хто найбільше винен у цій аварії. На завершення дискусії, чи переходили потерпілі дорогу по пішоходному переходу, чи поза його межами, є фото обласної прокуратури, де видно і відповідний дорожній знак, і пішохідний перехід. Точніше, його рештки, яких залишилося близько чверті, що, власне, здебільшого, є нормою для Хмельницького, де нанесена розмітка зникає досить швидко, а оновлюється “по плану”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook