Новини
Суспільство

У Хмельницькому збільшують територію кладовища, де розташована Алея Слави

Спецтехніку на кладовищі у Раковому хмельничани могли побачити під час відвідин могил померлих родичів у Провідну неділю. Як повідомили у владі, до території цвинтаря додали земельні ділянки, на яких наразі проводять ландшафтні роботи.

За 9 років війни Алея Слави на кладовищі у Раковому збільшилася в рази. Суттєво побільшало могил загиблих військових після 24 лютого 2022 року.

Майже кожного дня Хмельницький отримує трагічні звістки щодо загибелі наших воїнів-земляків, Алея Слави на раківському кладовищі чи не щодня поповнюється однією свіжою могилою,пишуть у соцмережах на сторінці ГО “Команда Симчишина”.

Наразі на алеї залишається 40 місць під поховання. Аби віддати данину пам’яті та належно вшанувати загиблих героїв, перед кладовищем виділили додатково три земельні ділянки площею 38 соток для поховань. На існуючій Алеї Слави проводяться усі роботи по прибиранню, захороненню, встановленню пам’ятників за кошт міста.

Ми дуже сподіваємось, що ці підготовчі заходи не знадобляться, а ділянка пізніше буде відведена під інші потреби, – зазначають у громадській організації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook