Новини
Кам'янець-Подільська міська

Чотири будинки за добу горіли на Хмельниччині

Надзвичайники Хмельниччини протягом минулої доби 5 разів виїжджали на виклики в різні населені пункти області. Чотири рази їм довелося приборкувати вогонь у приватних будівлях і один раз – гасити займання сухої рослинності.

У селі Гайдаки Хмельницького району вранці горів житловий будинок. Пожежу ліквідували вогнеборці 26 Державного пожежно-рятувального поста.

У Кам’янці-Подільському на вул. Видрівка в другій половині дня горів ще один житловий будинок. Пожежу оперативно ліквідували вогнеборці 5 Державної пожежно-рятувальної частини.

Причини пожежі встановлюються.

О 17:49 житловий будинок горів на вулиці Лісовій у Хмельницькому. На момент прибуття надзвичайників площа пожежі складала 50 кв.м. Приборкати пожежу вдалося у тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття рятувальників.

Увечері допомога пожежників знадобилася у селі Судилків Шепетівського району – там горіла літня кухня на території одного з домоволодінь. Ліквідували пожежу місцеві вогнеборці. Ймовірна причина пожежі – пустощі дітей з вогнем.

Пізно увечері загорілася суха рослинність в Ізяславі. Пожежу ліквідували бійці 13 Державної пожежно-рятувальної частини, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook