Новини
Погода

Погода на 7 травня: на Хмельниччину прийде похолодання

Погіршення погоди на Хмельниччині прогнозують синоптики у неділю. Мешканцям області варто бути готовим до зниження температури не лише в нічний час, а й удень. Також можливий дощ і сильні пориви вітру.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 7 травня, на Хмельниччині буде хмарно, часом дощ. Вітер східний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 2-7° тепла, вдень 6-11° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ вранці може посилитися. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора сильний дощ розпочнеться знову. Температура повітря вранці +5, вдень +9, ввечері +6.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ вранці може посилитися. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора вони відновляться, щоправда з меншою інтенсивністю. Температура повітря вранці +3, вдень +8, ввечері +7.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці розпочнеться сильний дощ, який в середині дня повинен припинитися. Ввечері він піде знову. Температура повітря вранці +7, вдень +9, увечері +8.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook