Новини
Суспільство

Вшануванню річниці загибелі відомого хмельницького активіста присвятять велозаїзд

Хмельничанин Віталій Поліщук був відомим в обласному центрі громадським активістом і радником міського голови з питань розвитку велоінфраструктури. Пішовши на фронт добровольцем, він загинув на сході України під час ворожого артилерійського обстрілу 9 травня. Вшануванню річниці його загибелі присвятять велозаїзд.

Віталій був лідером велоруху в Хмельницькому. Минулого року в день поховання колона хмельничан-велолюбителів проводжала його труну до кладовища. Цьогоріч з метою вшанування пам’яті товариша вони також вирішили організувати велозаїзд. Про це повідомив у фейсбуці керівник велоклубу “Поділля” Олександр Галкін.

Друзі! 9 травня виповниться рік, як на цій клятій війні загинув наш друг Віталій Поліщук. Прошу всіх взяти участь у велозаїзді Пам”яті Героя Збір: 09 травня 2023 вівторок Час збору: 18-00 Місце збору: вулиця Проскурівська алея героїв біля куба з Віталіком Старт: 18-30 Маршрут: вулиця Проскурівська – Раково (кладовище алея Слави) Віталій з небес нас бачитиме і буде дуже радий, коли велоспільнота міста приїде до нього у гості і вшанує!Слава Героям вічна!йдеться в повідомленні.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook