Новини
Інфраструктура

«Хмельницькгаз» встановив перший у 2023 році газорегуляторний пункт ШГРП RGC Production

Всього до кінця року газівники встановлять ще 80 сучасних шафових газорегуляторних пунктів (ШГРП), які забезпечуватимуть безперебійний розподіл блакитного палива десяткам тисяч споживачів як у віддалених сільських населених пунктах, так і містах області. А вчасна оплата споживачами послуг доставки газу забезпечить вчасне виконання газівниками  першочергових робіт та є інвестицією у власну безпеку та можливість 24/7 отримувати блакитне паливо.

Поки рашистська орда біснується та продовжує ракетні обстріли, українці мужньо та самовіддано наближають Перемогу: кожен на своєму фронті.

Наразі, аби гарантувати безперебійну доставку газу та енергетичну безпеку області, АТ “Хмельницькгаз” модернізує газорозподільну систему за передовими європейськими технологіями.

Так, групою ШРП-ГРП Хмельницького відділення, встановлене перше в цьому році інноваційне потужне обладнання: газорегуляторний пункт українського виробника – сучасного автоматизованого заводу “RGC Production”.

Адже саме таке інноваційне обладнання заводів “RGC Production” встановлюється на заміну зношеним пунктам, що давно вичерпали свій термін експлуатації, адже газифікація Хмельниччини розпочалась ще в 50-роках минулого століття.

“Нашими фахівцями цілодобово експлуатується кілька тисяч ШГРП, аби споживачі 24/7, стабільно та безпечно мали газ, – інформує технічний директор АТ “Хмельницькгаз” Дмитро Дідич. – Однак, наразі значна частина з них відпрацювали термін експлуатації, тому наше завдання, навіть в складний період воєнного стану – це продовження модернізації газорозподільної системи”.

Нагадаємо, що, відповідно до чинного законодавства, дані роботи фінансуються з тарифу на розподіл газу. Тому лише вчасна оплата споживачами послуг доставки газу забезпечує вчасне проведення першочергових робіт та є інвестицією у власну безпеку.

Беззаперечно, що саме ШГРП українського виробника “RGC Production” – одні з найкращих, адже мають багатоступеневий захист, доступні та зручні в обслуговуванні. Крім того, забезпечують коректну та безпечну роботу газових приладів у споживачів, що розраховані на споживання природного газу низького тиску. Працюємо, підтримуємо ЗСУ, дякуємо Захисникам та наближаємо нашу Перемогу разом!

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook