Новини
Інфраструктура

Тролейбус “Дитячої мрії” запустили вулицями Хмельницького до Дня героїв

Зовні – це вже звичний хмельничанам тролейбус із зображенням українських захисників. Всередині салон прикрасили малюнками дітей-переселенців та юних хмельничан, чиї батьки захищають Україну від російської агресії.

Пасажирам, які під час поїздки бачать в салоні дитячі малюнки, така ідея подобається. Люди кажуть: їх це надихає, дарує надію та віру у перемогу.

Тролейбус “Дитячої мрії” комунальне підприємство “Електротранс” презентувало до Дня героїв, що відзначається 23 травня. Малюнки, розміщені у салоні, авторства учнів Хмельницької школи мистецтв “Райдуга”.

Це малюнки дітей, батьки яких є захисниками, а також дітей внутрішньо переміщених осіб. На малюнках зображені мрії дітей, які є звичайними та щирими. Жити без тривог, обійняти тата, дочекатися найкращого у світі братика, повернутися у рідне місто, мрія про казку, мрія про життя без війни, – розповідає заступниця директора з виробництва ХКП “Електротранс”, Наталія Свистун

Зовні тролейбус також прикрасили патріотичними гаслами та світлинами воїнів.

Вчора перший день виїхав на цьому тролейбусі. Звичайно, людей було багато. І по поглядах людей було видно, що вони здивовані побачити таке в тролейбусі. Палець догори показували, хтось посміхався. Я не знаю, чи то до тролейбуса посміхалися, чи то до водія, але було цікаво. Пасажиропотік дуже великий був, – розповів водій тролейбуса Ігор Коваль.

Закріплювати за одним маршрутом цей тролейбус, як і новинку на хмельницьких дорогах – чеську  Škoda – в “Електротрансі” не планують. Він курсуватиме усіма мікрорайонами міста, де є тролейбусне сполучення.

Здебільшого це будуть мікрорайони Озерна, Ракове, Гречани. Щоб всі наші пасажири мали можливість проїхатися нашим тролейбусом шани героїв та дитячої мрії, – прокоментувала для МТРК Місто Наталія Свистун.

Нагадаємо, також на вулицях Хмельницького можна побачити “прикордонний” тролейбус – на ньому зображені військові, які захищають кордони нашої держави.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook