Новини
Суспільство

Український ілюстратор показав новий плакат за мотивами обстрілу околиць Хмельницького

У соцмережах відомий український художник, ілюстратор, плакатист, театральний художник, digital-художник Нікіта Тітов виклав свою нову роботу, котра влучно відтворює почуття мешканців Хмельницького та громади після повітряної атаки в ніч на 13 травня.

Нікіта Тітов відомий хмельничанам не лише з соцмереж – не так давно митець побував у Хмельницькому. Також в обласному музеї хмельничани могли переглянути виставку його робіт, присвячених війні. Місто залишило слід у душі художника, тож він не міг не відреагувати на події позаминулої ночі.

Новий плакат, присвячений Хмельницькому, художник виклав на своїй сторінці у соцмережах.

Також художник створив новий плакат після повітряної атаки на Україну минулої ночі, коли ракетних ударів ворога зазнав Тернопіль. Тож нове зображення присвячене саме цьому місту.

За інформацією Повітряних Сил ЗСУ, в ніч на 14 травня 2023 року російські окупанти атакували Україну з різних напрямків ударними дронами «Shahed-136/131», ракетами «Калібр» з кораблів у Чорному морі, крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 з літаків стратегічної авіації Ту-95мс.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook