Новини
Інфраструктура

Обслуговуюча компанія у Хмельницькому допомагає людям ліквідовувати наслідки пошкоджень будинків після вибухів

Після повітряної атаки 13 травня в обласному центрі від вибухової хвилі постраждали  25 будинків, якими опікується обслуговуюча компанія “ДомКом Хмельницький”. Ліквідовувати наслідки  працівники компанії розпочали відразу після відбою повітряної тривоги.

Найбільшого ураження зазнали вікна сходових клітин, які були подекуди вибиті, а десь вирвані разом із рамами. Тож одразу після того, як прозвучав сигнал відбою двірники почали прибирати скло з прибудинкових територій, а майстри демонтували та склили вікна. 

Роботи з відновлення будинків тривають досі, оскільки пошкоджень завдано чимало. Для їх ліквідації потрібно багато скла, а обсяг робіт, що треба виконати, – чималий.

В обслуговуючій компанії радять хмельничанам, чиї квартири або будинки мають незначні пошкодження, або йдеться про заміну вікон чи дверей, відновлення покрівлі тощо, взяти участь у державній допомозі єВідновлення. Про цей алгоритм дій, зокрема, повідомляли вранці у владі Хмельницького.

Якщо мешканці необхідна допомога у подачі заявки, Також у КК “ДомКом Хмельницький” можуть допомогти з оформленням заявки на допомогу та юридичною підтримкою мешканцям тих будинків, які постраждали та перебувають в управлінні компанії.

Для цього потрібно зателефонувати на гарячу лінію: 068 115 68 60 та повідомити диспетчеру адресу будинка, який хоче подати заявку. Після отримання інформації диспетчер відправить до Вашого будинку хаузменеджерів, які допоможуть людям створити заявку на участь у програмі єВідновлення, – повідомили у відділі зв’язків з громадськістю компанії.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook