Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині можуть відновити залізничне сполучення, обмежене після вибухів

Комісія ТЕБ та НС рекомендувала відокремленому підрозділу Жмеринська дирекція залізничних перевезень Державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця» розглянути питання щодо відновлення руху залізничних перевезень на залізничній ділянці між станціями Гречани – Чорний Острів з 16 травня.

Відповідне рішення підписав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін. Воно прийняте з врахуванням безпекової ситуації в області, повідомили у Хмельницькій ОВА.

Нагадаємо, 13 травня ворог атакував ударними дронами (БПЛА) об’єкт критичної інфраструктури Хмельниччини. У зв’язку з цим, в області був призупинений рух поїздів на окремій ділянці залізничних колій.

ДОПОВНЕНО: В Укрзалізниці повідомили про отримання дозволу на відновлення руху ділянкою колії на Хмельниччині, яку було закрито для пасажирських поїздів після ворожого обстрілу 13 травня.

Насамперед просимо вибачення в усіх пасажирів, чиї плани вимушено змінились.
Ми усвідомлюємо, що пересадкові маршрути забирають більше часу, нервів та зусиль, тож намагалися знайти максимально зручні рішення. Ваш зворотний зв’язок зараз важливий для аналізу нашої роботи — на вокзалах, у вагонах, інформування в цілому,
– йдеться у повідомленні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook