Новини
Суспільство

У Кам’янці-Подільському розгорівся скандал з приводу влаштованої на День міста дискотеки (ВІДЕО)

Напередодні, 20 травня, в Кам’янці-Подільському відзначали День міста. Всупереч відмові від гучних святкувань, в соціальних мережах поширили відео з учорашньої дискотеки у парку Героїв Євромайдану.

Місцеві мешканці вкрай негативно сприйняли цю інформацію та не шкодували гнівних коментарів, звертаючись до міської влади та особисто до мера Кам’янця за відповіддю.

Пісні як на весіллі”Неначе люди подуріли…”Що це? Скільки горя , сліз, біди маємо щодня ….. Хто таке гуляння дозволив?Зневага до наших воїнів! Для Каменец- Подільського війни немає в них гульки ганьба.

Тварі ті, хто це організував, і тварі ті, хто весело танцює в цей момент. Особливо дорослі мужички

Ллється кожна хвилина Кров Наших Бійців України, серця Матерів розриває від болю, прикриваєтесь різними зборами??? Дискотека в місті ??? Фанфари??? Що відбувається шановні ???

Ще з ковіду памʼятаю особливе місто Камʼянець: усюди каратнин, а тут качелі-каруселі.

це взагалі за всі норми моральності переходить.

Що це за танці на кістках? Сьогодні бійця хоронили…які гуляння? Розумію ще нагородження воєнних, …..але це взагалі треш

Те що тут війни немає, то це не означає, що її взагалі немає. І куди дивиться громадська влада?? Скільки людей гине. Це зараз лишнє і краще б вшанували пам’ять полеглим героями

Влада не могла не знати ,це вже відмазки

Саме в парку були присутні працівники департаменту гум політики і невже їх не насторожила музика.Тобто її стиль та гучність .

Мало віриться! Це було заздалегідь облаштовано, і світло і динаміки. І місцева влада нічого не знала? А те що навпроти поліція ніяк не відреагувала? То в нашому місті так можна що завгодно влаштувати???

Майже 22 година вечора 20 травня, закінчується 451 день повномасштабної війни. У Кам’янці-Подільському День міста, були різні заходи, збори на ЗСУ, а день закінчується гучною дискотекою в парку Героїв Євромайдану, що це взагалі відбувається??? – написала авторка відео Олена Савіна.

 

Заради справедливості варто зазначити, що серед реакцій були й такі, що виправдовували такі гуляння:

Ми постійно шануєм пам’ять Но не постійно треба впадати в відчай

Якшо війна то шо не жити вже?

Жити в кайф зараз треба вміти як ніколи раніше !Якщо дискотека ,це не означає що нічого для ЗСУ не робится !Не забувайте ,сідати сутками «в жалості» ніколи не несе користі ,якщо нічого не робити !

Всі ми щось вкладаєм в війну Всі страждають Не постійно тре забиватись і куток в плакати Треба хоть раз в рік щось… Як всі підлітки чекали своїх 17-19 гуляти і шо і війна Нічого нормального… На день міста можна, всеодно майже всі ці люди вклали щось в зсу

ну давайте закриємось вдома і будемо сидіти, ви розумієте що ми живемо одним днем?

То сядь дома плач . В любий момент може щось статись , фіг знає що буде завтра, тому треба насолоджуватись життям

У відповідь сьогодні місцева влада заявила, що не має жодного відношення до організації цього заходу, оскільки дискотека не була передбачена в програмі відзначення Дня міста. Також було наголошено, що після встановлення обставин інциденту відповідальні особи будуть покарані.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook