Новини
Інфраструктура

Відзавтра відкриють для руху відремонтовану ділянку мосту у Хмельницькому (ФОТО)

Закінчено ще один етап ремонтних робіт мосту на вулиці Грушевського, які тривають в обласному центрі з 2 травня. У зв’язку з цим проїзд даною ділянкою суттєво обмежений. У Департаменті інфраструктури обіцяють, що вже завтра, 23 травня, водії поїдуть відремонтованою смугою.

За повідомленням дорожників, сьогодні ввечері буде перенаправлено рух транспорту на відремонтовану ділянку для продовження ремонтних робіт. Також додають, що після закінчення робіт безпосередньо на шляхопроводі, заплановано відремонтувати і перехрестя вулиць Грушевського/Святослава Хороброго та Грушевського/Олексія Скоблі.

Вчора 20.05.23 завершили влаштування нового асфальтобетонного покриття після попередньої заміни деформаційних швів першої половини шляхопроводу на вулиці Грушевського! Відповідно вже ввечері понеділка 22.05.23 буде перенаправлено рух транспорту на відремонтовану ділянку для продовження ремонтних робіт. Загалом що стосується даного об’єкта, то після закінчення робіт безпосередньо на шляхопроводі, також заплановано відремонтувати і перехрестя вулиць Грушевського/Святослава Хороброго та Грушевського/Олексія Скоблі! – інформують в КП по будівництву, ремонту та експлуатації доріг.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook