Новини
Погода

Погода на 26 травня: на Хмельниччині можлива гроза

Щодо прогнозу погоди на Хмельниччині на завтра, 26 травня, у синоптиків немає однозначної позиції. Обласний гідрометцентр обіцяє на день короткочасний дощ, а місцями – грози. А от в повідомленні sinoptik.ua про опади взагалі не йдеться. Зрозуміло одне – знову буде спекотно. Тому не зайвим буде прихопити, про всяк випадок, дощовик або парасольку.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 26 травня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 20-25° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вранці +13, вдень +25, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вранці +15, вдень +26, ввечері +21.

Ранок у Шепетівці буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +12, вдень +25, увечері +20.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook