Новини
Культура

Блогерка та письменниця Татуся Бо у Хмельницькому зустрілася зі школярами

Дитяча письменниця Тетяна Комлик, відома у соцмережах як “Татуся Бо”, завітала до Хмельницького. У приміщенні обласної бібліотеки для дітей авторка зустрілась зі школярами і познайомила їх зі своїми оповіданнями. А діти на зустрічі розповіли про власні мрії.

На зустріч з Татусею Бо у бібліотеку прийшли учні 3 класу НВО №5. З авторкою не лише гострих дописів у соцмережах, а й дитячих книжок малі хмельничани поділилися своїми мріями. Зокрема, розповіли про те, ким хочуть бути, коли виростуть.

Під час зустрічі школярі дізналися про творчість письменниці. За написання дитячих оповідань Татуся Бо взялася після народження доньки. У 2016 році вийшла друком її перша книга. У хмельницькій книгозбірні є 5 книг авторки. Ще 4 книги вона подарувала бібліотеці додатково.

Зустріч письменниці-блогерки у хмельницькій бібліотеці влаштували у рамках роботи Благодійного фонду “Мрія”, який очолює Тетяна Комлик. Він розпочав свою діяльність минулого року. З того часу молодь допомагає біженцям, вимушеним переселенцям, військовим та їхнім родинам.

Таким чином ми отримуємо як громадяни, як суспільство, шанс в майбутньому отримати дуже якісне і хороше суспільство. Ми не втратимо це покоління дітей, які зараз переживають шалену травму втрати, – прокоментувала Тетяна Комлик.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Читайте також: Українські книги передали з Хмельниччини для бібліотеки в Іспанії

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook