Новини
Здоров’я

У Хмельницькій обласній дитячій лікарні капітально відремонтували одну з палат

Відкрили оновлену палату педіатричного відділення №3 на базі КНП «Хмельницька обласна дитяча лікарня» Вчора, 30 травня. Оновлення у медичному закладі стало можливим за сприяння голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк та благодійного фонду “МИ ПОРУЧ”.

За кілька місяців у приміщенні провели капітальний ремонт із закупівлею необхідного медичного обладнання на суму понад 200 тисяч гривень. Наразі у палаті є все необхідне: нові м`які ліжка, сучасна сантехніка, якісні енергозберігаючі вікна.

Як виглядала палата до ремонту та як вона виглядає тепер:

палата у дитячій лікарні до та після ремонту

З початку 2023 року у закладі проліковано 863 дитини із бронхолегеневими, імунологічними, алергічними та ЛОР захворюваннями. Тому потреба в оновленні цієї палати була необхідністю, повідомляють у пресслужбі обласної ради.

Віолета Лабазюк спільно з директором обласної дитячої лікарні, депутатом обласної ради Лілією Брухновою оглянули нову палату, поспілкувались з колективом закладу та пацієнтами. Голова ради висловила слова подяки керівництву та працівникам закладу за їхню щоденну важливу роботу, гарні ініціативи та співпрацю.

подарунки дітям у лікарні

На завершення зустрічі та з нагоди Дня захисту дітей та для підняття настрою Віолета Лабазюк особисто від себе передала діткам, які лікуються у відділенні, солодкі подарунки.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook