Новини
Кам'янець-Подільська міська

Соціально-освітній хаб відкрився у Кам’янці-Подільському

У соціально-освітньому хабі кам’янчани зможуть відвідувати різноманітні події, навчатись та разом розвивати громаду. Хаб служитиме освітнім, гуманітарним та культурним простором для служіння місцевому розвитку.

Проєкт реалізовано благодійним фондом “Платформа соціальних змін” та Камʼянець-Подільською Єпархією УГКЦ.

Ми прагнемо змінювати країну через підтримку та розвиток малих громад. Саме тому в просторі будемо організовувати події, націлені на посилення комунікації між різними спільнотами міста та інтеграції вимушених переселенців. Зокрема наша мета — підтримати розвиток організацій громадянського суспільства, а також надати простір для розвитку молоді, – розповів адміністратор Хабу та менеджер Платформи соціальних змін Олег Боянович. 

соціально-освітній хаб Кам’янець-Подільський

Хаб створили з метою активізувати та підтримати стійку спільноту міста. Відтепер кожна мешканка чи мешканець Камʼянця-Подільського, громадські організації та ті, хто мають власну ініціативу, можуть запропонувати свою подію і провести її в хабі безкоштовно. Особливо до співпраці закликають проєкти та події, пов’язані з темами розвитку громад, соціального підприємництва, неформальної освіти та інновацій.

соціально-освітній хаб Кам’янець-Подільський

Відкриття простору супроводжувалось початком Школи ефективного менеджменту, реалізованої разом з партнерами з м. Рівне Smart People. Учасники будуть розвивати власні управлінські навички та навички командної роботи.

соціально-освітній хаб Кам’янець-Подільський

Зокрема у планах розвитку Хабу відкриття соціального підприємства – кав’ярні. 80% з її прибутку буде направлено виключно на реалізацію громадських проєктів для розвитку Камʼянця-Подільського. Хаб працюватиме за адресою вул. Князів Коріатовичів, будинок 72Г.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook