Новини
Події

Нацгвардієць у Хмельницькому вручив медалі кращим випускникам міста

Триває період випускних урочистостей для молоді, яка завершила навчання у загальноосвітніх навчальних закладах. Часто почесними та бажаними гостями на таких заходах у місті Хмельницький є нацгвардійці, які залюбки приймають запрошення та спільно з викладачами проводжають випускників у доросле життя, надихаючи власним прикладом патріотизму, відваги та відданості своїй державі.

Днями учасник російсько-української війни, головний сержант взводу Національної гвардії України, вчитель фізичного виховання однієї з Хмельницьких шкіл Василь Трикуліч брав участь у врученні нагород кращим випускникам закладів загальної середньої освіти громади та переможцям й призерам Всеукраїнських олімпіад, конкурсів і членів Малої академії наук.

«Надзвичайно важливо бути сьогодні тут, зокрема — як представнику Національної гвардії України, вручати ці заслужені медалі нашій молоді, – розповідає боєць. – Вони – наше майбутнє, завтрашній день нашої України. Саме від цих молодих людей значною мірою залежить, якою буде це майбутнє, в якій державі ми житимемо. Ця молодь вже має досвід перемог, наполегливості, впевненості та подолання перешкод на шляху до мети. На них ми розраховуємо і впевнений, що стануть нашими гідними наступниками, продовжать велику справу наших славних попередників – відстоювати, розбудовувати нашу квітучу Україну та творити новітню історію її волі й незалежності!»

За інформацією пресслужби в/ч 3053 НГУ

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook